« Nyheter från Doodlebug ! | Main | Nytt från Melissa Frances! »

03/29/2012

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

Jannemieke

Very Nice, but I lived not in Sweden :(

Camilla Sandmark

Hej!
Vilken fin vinst!
Fyller år 28 april och brukar inte få någon present om jag inte köper den själv,så det vore härligt om jag skulle få en överraskning!

Monica Fridell

Det mest unika med Scrapbooking är att det finns inga fel, utnyttja "misstagen", det kan bli något alldeles enastående. Med Magnolia-stämplarna tar möjligheterna aldrig slut.

Veronica Thelander

Förra årets semester blev det ett Boråsbesök och en underbar butik, samma planer detta år. Men tänk att vinna och förgylla vardagen redan innan semestern.

Gry-Beate

Hei! Jeg rett og slett elsker alt fra Magnolia. Jeg skal ha konfirmasjon for min kjære datter i mai, og hun ønsker seg bordkort og omslag til sanger, med Tilda og ark fra Magnolia! Krysser fingre!

Eva-Lotta Henriksson

Åh! Vilken lycklig vinnare som kommer att få detta pris. Längtar tills nästa gång jag kan åka till butiken, bor i Bengtsfors så det är en liten bit.

Johanna Berg

Alla produkter jag sett hos Magnolia
är söta och fantastiskt roliga.
Att vinna vore en fröjd
tillvaron ljusnar; jag blir nöjd!
En chans att skapa mera,
och glädja många flera!

Helle

Bruger Magnolia på næsten alle kort jeg fremstiller... så jeg har efterhånden en god del i skuffen. Elsker især de nyere af dem! Jeg har fødselsdag i april så det ville være en hyggelig gave!!

Pam Sparks

Awesome! Oh, I would love to win because I LOVE Magnolia stamps, dies and products!

Maria Ekdahl

Älskar att göra kort och lite nya magnoliastämplar i min samling hade suttit fint

Ulrika Krassman

Sååå roligt.
Att få skapa och njuta av papper, stämplar bling pärlor mm, får mig att orka gå upp på morgonen och ta mig igenom alla måsten på dagen. För att sen få göra något jag älskar en stund..

Carina Källkvist

MAGNOLIA i blomsterspråk betyder - Jag söker min lycka i naturen.Det är just det som jag brukar använda mig av när jag skapar tillsammans med magnolias produkter, är både vackra och roliga.

Malin

Har ingen ekonomi då jag åker in och ut på sjukhus för utredning av levern (upptäcktes när jag fick gallsten). Jag använder jämt Magnolia, och fyller sonen 5 den 17e!

*håller tummarna* =)

ShellTenner

I love the angelic faces of Tilda and Edwin. It brings me joy to color them and bring them to life. It also makes others feel special to receive a handmade item.

Pue

Magnoliamotiven är de sötaste jag vet.
Tyvärr äger jag ingen stämpel men önskar jag ägde dem alla!!
Att pyssla och skapa är ett måste för mej och min själ.

Elizabeth E. Hagen

Jeg elsker Magnolia stemplene! Den beste måten å koble av fra stress og mas i hverdagen er å sette seg ned med Magnolistemplene og kjenne kreativiteten komme! Derfor! <3

Hanna Schütte

Jag älskar alla magnolias grejer, har handlat hos er i flera år. ÄR i giftas tankar så jag behöver all inspiration jag bara kan få!

Bic

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna eftersom jag gillar att scrappa. Men nu börjar förråden tryta eftersom ekonomin inte är den bästa. Då skulle denna vinsten göra min dag eftersom pyssel är som balsam för själen, man mår så bra när man får pyssla lite grann...håller tummarna och ha det bäst.

Jane Johnson

My 4 year old daughter has been in hospital. She always thinks any Tilda I colour is her. It would cheer us both up to win such an amazing prize!

Ewa-Lena Gustafsson

Woow ,den korgen skulle stortrivas hemma hos mig!!!
Där skulle den bli väl omhändertagen;)
Magnolia is Forever
Ewa-Lena

Carina Ståhl

Åh vad roligt det skulle vara att vinna detta. Har precis upptäckt Magnolias stämplar och skulle inte ha något emot att äga flera tillsammans med resten i korgen.

Anne Gro Lia

Skulle drømmen bli min, skal kurven deles med min kjære søster. Hun presenterte papir og stemplenes fantastiske verden for meg. Og nå er jeg for evig fortapt i scrapbookens varetekt!!!!!!

Pernilla

Åh vilken underbar vinst, kan ju inte låta bli att delta! Jag skulle behöva en uppmuntran just nu och få lite tur med mig!

Christine Schärfer

Självklart vill jag vara med.
Magnolia fan sedan flera år.
Finns alltid plats i mitt hjärta och
hemma hos mig för fler sötnosar, die mm från Magnolia. Yeah!

Christine S

Kattiz

Efter två veckors liggande i lunginflammation skulle jag behöva något uppiggande och glädjande. Och det är precis det Magnolia är för mig, glädjer mig vid färgläggning/skapande och mottagaren av det jag skapar.
Kram Kattiz

The comments to this entry are closed.

Become a Fan

 • Adress / Address
  Herrljungagatan 15, 506 30, BORÅS
 • Öppettider
  Måndag Stängt
  Tisdag - Fredag 12.00 - 18.00
  Lördag 10.00 - 14.00
 • Opening hours
  Monday Closed
  Tuesday – Friday 12.00 – 18.00
  Saturday 10.00 – 14.00